رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد منصوب شد.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، طی ابلاغی، دکتر فریبرز ثمینی را به عنوان رئیس کمیته علمی مدیریت پیشگیری و کنترل آلودگی با ویروس کرونا منصوب کرد .

در این حکم آمده است: " با توجه به احتمال شیوع ویروس کرونا و لزوم اقدامات لازم و تلاش همه جانبه به منظور جلوگیری از انتشار این ویروس و درمان بیماران احتمالی ، بدینوسیله جنابعالی به عنوان رئیس کمیته علمی مدیریت پیشگیری و کنترل آلودگی با ویروس کرونا منصوب می شوید."

سیاست گزاری در زمینه تدوین دستورالعملهای اجرایی و برنامه ریزی آموزش همگانی و گروه پزشکی و  همفکری،همیاری و  تعامل با اعضای کمیته، بهره گیری از پتانسیل های موجود، تشکیل منظم جلسات و... از جمله مواردی است که در این حکم به آنها اشاره شده است،  تا با نسبت به و تهیه دستورالعملهای علمی برای مدیران و مجریان برنامه های مختلف اقدام شود.

دکتر سید محمد حسین بحرینی طوسی ضمن محول کردن این مسئولیت  ابراز کرد:  امید است با عنایت پروردگار و بکارگیری کلیه عوامل موثر در اتخاذ تدابیر مناسب و کنترل بیماری ، به منظور جلوگیری از بحران احتمالی پیش رو ، موفق و موید باشید.