معاونت آموزشی

جلسه بررسی وضعیت سامانه برنامه عملیاتی کلان مناطق کشور از طریق ویدئو کنفرانس

به منظور بررسی وضعیت سامانه برنامه عملیاتی کلان مناطق Hop.Behdasht.Gov.ir))و رفع چالشهای آن جلسه ای از طریق ویدئو کنفرانس در سطح کلان مناطق ده گانه کشور، با مشارکت معاونت آموزشی و معاونت برنامه ریزی وزارت متبوع برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر پروانه مسئول دبیرخانه ستاد تحول و نوآوری آموزش کلان منطقه 9 با ارائه توضیحاتی در خصوص سامانه برنامه عملیاتی (HOP) گفت: ارزیابی انطباق برنامه عملیاتی مشترک حوزه ی آموزش و دانشگاه های علوم پزشکی در دی ماه جاری در سطح کلان منطقه آمایشی انجام خواهد شد.

وی افزود: تا کنون همه ی دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه 9 دارای برنامه ی عملیاتی مجزا بوده اند و ارزیابی انطباق توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده است که با تصمیم اخیر وزارت خانه از این پس ارزیابی انطباق توسط دبیرخانه هر کلان منطقه صورت می پذیرد.

گفتنی است،از اهداف تدوین و پایش برنامه عملیاتی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور، ایجاد یکپارچگی و وحدت رویه بین آنها ، ایجاد تعامل دو سویه بین ستاد و واحدهای متناظر دانشگاهی ونیز طراحی  سازوکاری برای پایش، ارزیابی و آگاهی از میزان پیشرفت برنامه با هدف شناسایی گلوگاه ها و موانع اجرایی شدن برنامه ها وتحقق اهداف و چاره اندیشی به موقع به منظور جلوگیری از اتلاف زمان و سایر منابع می باشد.