کلاس‌های دانشگاه‌ علوم پزشکی مشهد امروزاز ساعت ۱۴ تعطیل می‌شوند

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس اعلام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، کلاس‌های دانشگاه های علوم پزشکی، برای تماشای بازی ایران- انگلستان امروز دوشنبه ۳۰ آبان از ساعت ۱۴ تعطیل می‌شوند.

به گزارش وبدا، دکتر ابوالفضل خواجوی راد، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: در آستانه بازی تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل تیم ملی انگلیس در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، و محبوبیت گسترده این مسابقات برای نسل جوان ، تمامی کلاس‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز دوشنبه ۳۰ آبان ماه، از ساعت ۱۴برای تماشای بازی ایران- انگلستان تعطیل خواهند شد.

معاون آموزشی دانشگاه همچنین گفت: دانشکده ها و گروه های مربوطه برای جبران کلاس های تعطیل شده برنامه ریزی خواهند کرد.

قابل ذکر است تصمیم گیری برای  اعلام تعطیلی واحدهای اداری با مبادی ذیربط خواهد بود.