مرحله دوم المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی ۱۸ دی برگزار می شود

آزمون مرحله دوم المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی که پیش از این به دلیل محدودیت های کرونایی به تعویق افتاده بود، پنجشنبه ۱۸ دی ماه همزمان با سایر کلان مناطق کشور در مرکز سنجش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وبدا آزمون مرحله دوم انفرادی دوازدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در روز پنجشنبه ۱۸ دی ماه ۹۹ با حضور دانشجویانی از کلان منطقه 9 آمایشی در مرکز سنجش دانشگاه علوم پزشکی مشهد واقع در پردیس دانشگاه ساختمان شماره 3 علوم پزشکی انجام خواهد شد.

دوازدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی امسال در ۶ حیطه و موضوع

حیطه  کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم: کرونا و بازارهای نوظهور سلامت در ایران و جهان

حیطه آموزش پزشکی :‌ تقویت سیستم مجازی حمایت از دانشجویان در بحران: همه گیری کرونا

حیطه استدلال بالینی: استدلال بالینی در پاندمی کرونا

حیطه تفکر علمی در علوم پایه: پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری کووید ۱۹

حیطه مدیریت نظام سلامت: روش های تقویت ماندگاری منابع انسانی در شرایط اضطراری، بحران ها و بلاهای طولانی مدت.

حیطه مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت: علوم انسانی سلامت در مواجهه با پاندمی کرونا

تاکنون مرحله گروهی خود را پشت سر گذاشته است و در مرحله دوم انفرادی این المپیاد ۵۴۷ دانشجو همزمان در ده کلان منطقه آمایشی کشور به رقابت می پردازند.