نشست کارگروه بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مسئولین دانشگاه جامی هرات

در نشست مشترک مدیر تحصیلات تکمیلی و اعضاء کارگروه بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مدیران دانشگاه جامی هرات، دکتر طارق وامق معاون دانشگاه جامی خواستار انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی و آموزشی بین دو دانشگاه  شد.

در این جلسه دکترخواجوی راد آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را برای توسعه روابط با دانشگاه های منطقه در راستای بین المللی سازی آموزش اعلام کرد .

درادامه معاون دانشگاه جامی هرات ضمن معرفی این دانشگاه، بابیان اینکه 800 دانشجوی رشته پزشکی در این دانشگاه اشتغال به تحصیل دارند، خواستار همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص برگزاری دوره های توانمند سازی استادان، دوره های کوتاه مدت (دو هفته ای) تئوری و بالینی برای دانشجویان دانشگاه جامی هرات ،دعوت از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای برگزاری دوره های آموزشی پایه و بالینی در افغانستان،معرفی متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی و  گذراندن قسمتی از بخش های بالینی دانشجویان پزشکی دانشگاه جامی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد.

در پایان مقرر شد پیش نویس تفاهم نامه ای با هماهنگی مدیریت امور بین الملل و مبادی ذیربط تهیه شود تا پس از عادی شدن شرایط کرونا بین دو دانشگاه منعقد و اجرایی شود.