برگزاری آزمون های جامع علوم پایه و پيش كارورزي دانشجويان رشته هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

آزمون های علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیش کارورزی (پره انترنی) در دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی؛ معاونت اموزشی دانشگاه از مدت ها قبل در حال برنامه ریزی جهت برگزاری هرچه بهتر آزمون های پیش کارورزی و علوم پایه بوده، که این ازمون ها پس از تعویق به دلیل ویروس کرونا با برنامه ریزی های متعدد و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزارشد.

گفتنی است دو آزمون"جامع پیش‌کارورزی" و "آزمون جامع داروسازی (۱۸۰ واحدی)" بصورت الکترونیک در مرکز جامع سنجش منطقه 9 برگزار شد.

بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، در آزمون پیش‌کارورزی ۳۲۷۰ دانشجوی پزشکی، در آزمون علوم پایه پزشکی ۴۷۹۴ دانشجوی پزشکی، در آزمون‌ علوم پایه دندانپزشکی ۱۱۸۹ دانشجوی دندانپزشکی و در آزمون جامع داروسازی (۱۸۰ واحدی) ۱۲۳۳ دانشجوی داروسازی در کل کشور ثبت نام کردند.

قابل ذکر است دانشجویانی که نمره مجاز را به روش فوق  کسب نکنند برای آنان به عنوان یک نوبت آزمون لحاظ نشده و در واقع این مرحله جز تعداد دفعات مجاز آنها جهت شرکت در آزمونهای علوم پایه و پیش کارورزی محسوب نخواهد شد و این هم یکی از امتیازاتی است که به داوطلبین اعطا شده است.
آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي رشته علوم پزشكي همه ساله در دونوبت و به فاصله زماني شش ماه در شهريور و اسفند ماه برگزار مي شود و دانشجويان رشته هاي گروه پزشكي براي ورود به مقاطع بالاتر تحصيلي در آزمون جامع علوم پايه (از علوم پايه به مقطع فيزيو پاتولوژي) و آزمون پيش كارورزي (از مقطع كارآموزي باليني به كارورزي) در اين آزمون ها كه بصورت جامع و سراسري برگزار مي گردد، شركت مي كنند .