اداره خدمات آموزشي

وظايف

اداره خدمات آموزشي یکی ازادارات امور آموزشی دانشگاه می باشد که کارکنان شاغل در آن با اهتمام در حفظ شأن دانشجویان در چهارچوب مقررات آموزشی و وظايف محوله با رعایت اصل امانتداری حسب مورد به ارائه خدمات به دانشجویان شاغل در حد فاصل پس از ثبت نام تا فارغ التحصیلی  می پردازند. نظارت بر اجرای مقررات آموزشی در دانشکده ها که عنصری اساسی در حفظ کیفیت امر آموزش می باشد از جمله وظايف اداره خدمات آموزشي است، مهمترین خدمات اين اداره بدین شرح می باشد.

شرح وظایف كاركنان وكارشناسان

1.  ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون کنکور  سراسري
  2. صدور گواهي اشتغال به تحصيل
  3. دانشجويان انتقالي از دانشگاههاي داخل كشور(فرزندان هيات علمي  5% شاهد و کمیسیون موارد خاص و...)