آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی بدون تغییر برگزار می شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آزمون های جامع علوم پایه و پیش کاروزی همانند دوره قبل همزمان با سراسر کشور در کلان منطقه ۹ برگزار می شود.

به گزارش وب دا: دکتر محمد رضا دارابی با اشاره به برگزاری آزمون پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی طبق روال سال های گذشته گفت: با ایجاد کلان مناطق آمایشی در سراسر کشور تصمیم بر آن شد تا دبیرخانه های کلان مناطق در برگزاری آزمون ها با وزارت بهداشت همکاری نمایند،که در این مسیر دبیرخانه هر کلان منطقه با همکاری دانشگاه هاو دانشکده های تربیت کننده دانشجو مسئول طراحی سوالات همان منطقه آمایشی است.

وی اظهار کرد: در راستای واسپاری برگزاری آزمون ها، این دوره نیز همچون گذشته ابلاغ مسئولیت طراحی و برگزاری آزمون از سوی معاونت آموزشی وزارت برای معاونین آموزشی دانشگاه های مرکز منطقه آمایشی صادر شده و مسئولیت صحت سوالات و نظارت بر برگزاری و اعلام نتایج آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی به مناطق آمایشی سپرده شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد:  در این دوره مشابه آزمون های قبل۵۰ سوال از ۲۰۰ سوال به عنوان سوال تراز توسط دبیرخانه های آموزش علوم پایه و آموزش پزشکی عمومی طراحی شده و در اختیار مناطق قرار می گیرد و ۱۵۰ سوال توسط منطقه طراحی می شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ودبیرشورای کلان منطقه۹ آمایشی تاکید کرد: نگرانی دانشجویان در خصوص تغییر روند برگزاری آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی بی مورد بوده و موضوع واگذاری مسئولیت طراحی سئوالات آزمون به کلان مناطق خاص صحت نداشته و هیچ منطقه ای هم ملزم نیست که سئوالات مناطق دیگررا استفاده کند. اما در عین حال مناطق می توانند برای بهبود کیفیت سئوالات با هم همکاری و مشارکت نمایند.

وی افزود:کماکان مسئولیت آزمون های شهریور ۹۶ در کلان منطقه ۹ بعهده دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد.

دکتر دارابی در پایان به دانشجویان عزیز توصیه کرد بدون توجه به شایعات، از فرصت باقیمانده و انرژی خود برای مرور مطالب استفاده کنند تا با یاری خداوند متعال به نتایج مطلوب دست یابند.

منتشر شده در چهارشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۱۸

نوشته شده توسط سید جواد نظری هاشمی