معاون آموزشی دانشگاه،تدوین و اصلاح کوریکولوم دندانپزشکی و ابلاغ آن به دانشگاههای کشور

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تدوین و اصلاح کوریکولوم دندانپزشکی در قطب ۹ آمایشی کشور خبر داد و اظهار داشت: با تصویب این کوریکولوم در وزارت بهداشت، سرفصل های جدید آموزشی دندانپزشکی به دانشگاه های کشور ابلاغ می شود.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در نشست خبری هیات رییسه دانشگاه با خبرنگاران رسانه های گروهی خراسان رضوی خاطر نشان کرد:  پس از اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه های بهداشت و درمان، این برنامه در حوزه آموزش نیز به اجرا در آمد و بر این اساس کشور به ده کلان منطقه تقسیم شد که سه استان خراسان(رضوی، شمالی و جنوبی)قطب ۹ آمایشی کشور محسوب می شود.

وی با بیان اینکه بر اساس این برنامه، ۱۸ ماموریت عمومی و ۵ ماموریت اختصاصی به قطب ۹ آمایشی کشور محول شد اظهار داشت: توسعه و تعالی دندانپزشکی، توسعه و تعالی علوم تغذیه، توسعه و تعالی علوم اعصاب، توسعه و تعالی طب هنر و توسعه و تعالی طب تسکینی از جمله ماموریت های اختصاصی این منطقه به شمار می رود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: علاوه برموفقیت در زمینه اصلاح و تدوین کوریکولوم دندانپزشکی، دپارتمان علوم اعصاب در راستای توسعه و تعالی این علم، با همکاری یکی از دانشگاه های آلمان در دانشکده پزشکی راه اندازی شده است.

دکتر محمد رضا دارابی تصریح کرد: دیگر ماموریت های اختصاصی این منطقه نیز با همکاری و مشارکت تمامی دانشگاه ها و دانشکده های منطقه در حال اجراست که در این زمینه به موفقیت هایی دست یافته ایم.