هفتمین دوره آزمون کشوری صلاحیت بالینی برگزار شد

آخرین به روز رسانی یکشنبه, 22 مرداد 1396 07:50

هفتمین دوره آزمون کشوری ارزیابی صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی در دانشگاه  علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا؛ این آزمون با حضور ۷۲ دانشجو از کلان منطقه ۹ آمایشی ، ۳۰ آزمونگر از اعضا هیات علمی گروه های  بالینی ، ۱۶ بیمارنما و۲۲ نفر از عوامل اجرایی در مرکز مهارت های بالینی معاونت آموزشی واقع در بیمارستان قائم(عج) ،برگزار شد.

گفتنی است در این مرحله دانشجویان شرکت کننده در ۴ گروه در دو مرحله ودر ۱۸ایستگاه آزمون در دو سالن موازی( جمعا ۳۶ ایستگاه )مهارت های بالینی خود را مورد ارزیابی قرار دادند.

قابل ذکر است رئیس و معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده پزشکی وجمعی از مسئولین ذیربط از این آزمون بازدید کردند.

آیین‌نامه برگزاری آزمون صلاحیت بالینی بهمن ۱۳۹۴ در هشتاد و دومین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی به تصویب نهایی رسید و فروردین ۹۵ برای اجرا به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد که شامل ۱۳ ماده و ۶ تبصره است.