آیین استقبال از دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود

همایش دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 97-96 مقاطع دکتری تخصصی (phd)  و کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز چهارشنبه 19 مهرماه جاری در تالار رازی دانشکده بهداشت برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی؛ در سال تحصیلی جدید 100نفر درمقطع دکتریPhD   و 280 نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند که ثبت نام برای هر دو مقطع از12مهر آغاز و تا 17 مهرماه ادامه خواهد داشت.

گفتنی است در این همایش پنل مشترک با حضور مدیران تحصیلات تکمیلی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان جدید با آیین نامه های آموزشی،پژوهشی،فرهنگی ودانشجویی برگزار شده و به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ داده می شود. همچنین با حضور مدیران ومسولین دانشگاه  از دانشجویان موسس انجمن های علمی دانشجویی تحصیلات تکمیلی تقدیر خواهدشد.

از دیگر برنامه های این گردهمایی برگزاری کارگاه های آشنایی با منابع اطلاعاتی و شیوه جستجوی علمی و همچنین پروپوزال نویسی و روش تحقیق، توسط خانم دکتر جراحی عضو هیات علمی گروه پزشکی اجتماعی می باشد.

قابل ذکر است بازدید از پژوهشکده بوعلی ،کتابخانه مرکزی و موزه آستان قدس رضوی از برنامه های روز دوم (5شنبه 20 مهرماه) همایش دانشجویان ورودی جدید تحصیلات تکمیلی خواهد بود.

منتشر شده در دوشنبه، 17 مهر 1396. 10:00

نوشته شده توسط سیدجواد نظری هاشمی