همایش کشوری کارگروه توسعه و تعالی علو م تغذیه برگزار شد

آخرین به روز رسانی چهارشنبه, 22 شهریور 1396 09:08

همایش کشوری کارگروه  ماموریت ویژه توسعه و تعالی علوم تغذیه با محوریت "  آینده نگاری در علوم تغذیه "  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و باحضور مدیران گروهها ی علوم تغذیه و رؤسای دانشکده های تغذیه ورژیم شناسی دانشگاه های علوم پزشکی کشور و جمعی از متخصصین این رشته برگزار شد.

به گزارش وب دا ؛ در این نشست که با حضور دکتر اصغری رییس سازمان غذا و دارو و دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه و رییس شورای کلان منطقه ۹ آمایش سرزمینی آغاز شد، دکتر نوروزی دبیر کارگروه توسعه وتعالی علوم تغذیه ،هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی وجلب مشارکت در اجرای طرح آمایش سرزمینی رشته های مرتبط  با علوم تغذیه وآشنایی با سامانه ملی تعالی علوم تغذیه (NCNSE)  عنوان کرد و افزود: در حوزه علوم تغذیه ای دارای شرایط خاصی هستیم  و نیاز به تکامل و تحول در اصول آموزشی این رشته تحصیلی را داریم.

در ادامه این جلسه دکتر زهرا عبداللهی ، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی گفت: سیاست های غذایی متناسب با سیاست های تغذیه ای نیست بدین معنی که سیاست در بخش غذا نگاهش سلامت تغذیه ای نبوده بلکه نگاهی اقتصادی و برای خودکفایی است.

وی افزود : اگر در حیطه آموزش و پژوهش این رشته ، دیدگاه تغذیه پیشگیرانه باشد به تبع آن دانش آموختگان این حوزه  در حیطه کاری نگاهشان پیشگیرانه بوده و بهتر عمل خواهند کرد و در بحث تغذیه بالینی هم نیاز هست توانمندی هایشان برای رژیم درمانی ارتقاء پیدا کند تا بتوانند در این بخش هم موثر عمل کنند.

در ادامه ، دکتر جعفریان دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسؤل کمیته کشوری آمایش سرزمینی رشته علوم تغذیه گزارشی از فعالیت های انجام شده در رابطه با پروژه آینده نگاری در علوم تغذیه ارائه کردو گفت: ما از خبرگان در این پروژه استفاده خواهیم کردو خبرگان ما تنها متخصصان تغذیه نخواهند بود بلکه ما صاحب نظران تربیت بدنی را  جهت مشاوره ورزشی  و مدیران کارخانه های مواد غذایی را جزء خبرگان خود قرار داده ایم.

وی افزود: تمرکز این آمایش بیشتر بر حوزه آموزش و سپس پژوهش و ارائه خدمات خواهد بود.

گفتنی است در ادامه این نشست شرکت کنندگان به بحث و بررسی موضوعات ارایه شده پرداختند.

۲۲ شهریور ۱۳۹۶

نوشته شده توسط سید جواد نظری هاشمی