ثبت نام ازپذیرفته شدگان سی و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار رشته های مختلف فوق تخصصی سال تحصیلی 98-97

اطلاعیه اداره کل امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ثبت نام از پذیرفته شدگان سی و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار رشته های مختلف فوق تخصصی سال تحصیلی 98-97

باسلام و عرض تبريک به مناسبت موفقيت و ورود شما به سنگر مقدس دانشگاه ، به اطلاع مي رساند؛‌اين اداره کل افتخار دارد در راستاي طرح تکريم ارباب رجوع و رضايت شما پذيرفته شدگان عزيز ثبت نام اوليه پذيرفته شدگان خود را از طريق سامانه رايانه اي اين دانشگاه انجام دهد.

کليه پذيرفته شدگان آزمون فوق تخصصی موظفند ثبت نام اوليه را به صورت اينترنتي طبق راهنماي ثبت نام از طريق تکميل دقيق فرم هاي ثبت نامي، گزينش و ارسال مدارک مورد نياز از تاريخ 3/6/97 لغايت 7/6/97با مراجعه به آدرس  سايت http://ums.mums.ac.ir/stdnew انجام دهند.

پذيرفته شدگان مي بايد پس از ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارک از طريق سامانه رايانه اي ، براي ثبت نام حضوري با در دست داشتن مدارک مشروحه ذيل حداکثر تا پايان وقت اداري مورخ 13/6/97 به آدرس : مشهد- ميدان سعدي – خيابان سناباد – بین سناباد 7 و 9 اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اداره تحصيلات تکميلي مراجعه نمايند. ضمناً در صورت داشتن سئوال با پیش شماره 31409 وداخلی های 233-228-243-248-247-241-249 تماس حاصل نمايند.

پذیرفته شدگان موظفند به سایت دفتر امور حقوقی دانشگاه به آدرس http://lawoffice.mums.ac.ir مراجعه نموده وپس ازانتخاب نوع تعهدوچاپ آن،حضوراًبه همراه مدارک مربوطه به یکی ازدفاتراسنادرسمی درسراسرکشورمراجعه نمايید. سپس اصل سند تعهد را به دفتر امور حقوقی دانشگاه واقع در بلوار شهید فکوری- روبروی فکوری 94-  شهرک دانش و سلامت- دفتر امورحقوقی تحویل نمایند و نامه تاییدیه آن را به این مدیریت ارائه نمایند. شماره تماس دفتر امور حقوقی دانشگاه  80-  38794973    می باشد.

**توجه: پذیرفته شدگان گرامی هنگام ثبت نام اینترنتی  مقدار فیلد شماره شناسنامه را کد ملی درج نمایید.

یاد آوری مهم:

عدم ثبت نام اینترنتی و عدم مراجعه جهت ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان در فرصت تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی شده و هیچگونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

مدارک مورد نياز جهت ثبت نام حضوري :

1-      6 قطعه عکس جديد 4×3   با ذکر مشخصات شناسنامه اي در پشت آن

2-    اصل شناسنامه وتصوير از تمام صفحات  (یک سری)

3-     اصل کارت ملي وتصوير پشت روي آن

4-     تصويرمدرک دانشنامه تخصصي رشته پيش نياز وياگواهي قبولي آن در امتحان دانشنامه تخصصي ازدانشگاهها يا مراکزمورد تائيدوزارت بهداشت،درمان آموزش پزشکي

5-     اصل و تصوير پشت وروکارت پايان خدمت يامعافيت دائم کفالت ويامدارک مستند مبني برانجام خدمت وظيفه عمومي حداکثر تا تاريخ 31/6/96 (براي آقايان)

6-     ارائه حکم استادياري رسمي(قطعي ياآزمايشي ) واعلام نياز دانشگاه محل خدمت (براي متقاضيان عضو هيات علمي دانشگاهها ي علوم پزشکي کشور)

7-     ارائه حکم ماموريت آموزشي وارائه معرفي نامه براي ثبت نام و ادامه تحصيل (براي شاغلين به خدمت در يکي از وزارتخانه ها- سازمانها ونهادها از سازمان ذيربط) ضمناً متذکر مي شود که اعضاي هيات علمي رسمي آزمايشي يا رسمي قطعي و پيماني که جهت ادامه آموزش از ماموريت آموزشي استفاده مي نمايند، مي بايست براساس مصوبه هفتادمين نشست شوراي آموزشي پزشکي و تخصصي به ميزان سه برابر مدت تحصيل اقدام به سپردن  سند تعهد محضري به دانشگاه ذيربط نموده و سپس تصوير سند فوق را به همراه حکم ماموريت آموزشي به اين دانشگاه تحويل نمايند. بديهي است ثبت نام بدون ارائه سند محضري براي افراد آزاد  واعضاي هيات علمي ،وجهه قانوني نداشته ومجاز نمي باشد. قابل ذکر است اين افراد ملزم به سپردن تعهد به محل استخدام خود هستند و مي باید اعلام موافقت سازمان مربوطه مبني بر پرداخت شهريه وکليه هزينه هاي  تحصيلي ،برابر ضوابط وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکي را در موقع ثبت نام ارائه نمايند. در غیر اینصورت پرداخت شهریه به عهده خود پذیرفته شده می باشد.

8-     براساس آیین نامه دوره های آموزش فوق تخصصی پزشکی و برابر مصوبه هیات امناء دانشگاه کلیه شهریه ها توسط دانشکده پزشکی دریافت می شود.

9-     کارکنان رسمي وزارتخانه ها، سازمانها ويا نهاد ها وهمچنين پذيرفته شدگان آزاد ملزم به سپردن تعهد محضري خدمتي خاص برابر مقررات  تعيين شده از سوي وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکي خواهند بود.

10--  ارائه گواهی از سازمان نظام پزشکی مبنی بر لغو پروانه مطب و یا نداشتن پروانه مطب برابر بند 1 مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه مورخ 15/4/93 ثبت نام از پذیرفته شدگان منوط به ارائه گواهی مربوطه  می باشد ارائه این گواهی شامل همه پذیرفته شدگان می باشد.

11- ارائه گواهي رتبه درآزمون دانشنامه تخصصي(بورد) رشته پيش نياز به تاييد دبير خانه شوراي آموزش پزشکي وتخصصي (براي حائزين رتبه هاي آزمون دانشنامه تخصصي هر رشته)

12- ارائه گواهي پايان تعهدات ضريب k ويا گواهي مبني بر عدم منع شروع وادامه دوره دستياري فوق تخصصي از مرکز نظارت واعتبار بخشي امور درمان معاونت درمان  یا امور هیات علمی (مخصوص افراد هیات علمی ) وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکي. ارائه گواهی از سوی معاونت آموزشی یا معاونتدرمان دانشگاه های مورد قبول نمی باشد.

13- ارائه گواهي تاييديه سهميه رزمندگان از بالاترين مقام ارگان (براي استفاده از سهميه رزمندگان)

14-ارائه  گواهی مربوط به پذیرفته شدگان  استفاده از سهمیه مناطق محروم

15- ارائه  نامه  از دفتر امور حقوقی دانشگاه مبنی بر تایید سند تعهد محضری به همراه تصویر سند تعهد محضری.

16- ارائه اصل آخرین حکم کارکزینی استخدامی به همراه تصویر آن که دارای مهر و امضا محل استخدام باشد

17- پرينت فرم هاي ثبت نام و تکمیل فرم گزینش( لطفا پس از تکمیل فرم گزینش دو قطعه عکس به فرم مربوط الصاق نموده و یک سری کپی تهیه نمایید) جهت ارائه در هنگام ثبت نام حضوری.

لیست اسامی پذیرفته شدگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رشته تحصیلی