ثبت نام از پذيرفته شدگان دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی سال تحصیلی 98-97

بسمه تعالي

اطلاعيه مدیریت امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد

ثبت نام از پذيرفته شدگان دوره تکمیلی تخصصی  علوم آزمایشگاهی سال تحصیلی 98-97

باسلام و عرض تبريک به مناسبت موفقيت و ورود شما به سنگر مقدس دانشگاه ، به اطلاع مي رساند؛‌اين اداره کل افتخار دارد در راستاي طرح تکريم ارباب رجوع و رضايت شما پذيرفته شدگان عزيز ثبت نام اوليه را از طريق سامانه امور آموزشي اين دانشگاه انجام دهد.

پذيرفته شدگان  محترم، براي ثبت نام،

مرحله اول: کليه پذيرفته شدگان موظفند با مراجعه به سامانه آموزشی مروارید به آدرس   http://ums.mums.ac.ir  در قسمت" تب آموزشی" آیکن" درخواست انتقالی-پذیرش دستی" کد ملی و  شماره شناسنامه خود  و کد امنیتی را واردنمایند تا امکان ورود به مرحله ثبت نام اینترنتی ایجاد شود، سپس با وارد کردن مشخصات اصلی خود اسکن عکس و تمام اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند. شایان ذکر است پذیرش شما به صورت شهریه پرداز می باشد. در مرحله بعد، اسکن مدارک شامل تصویر تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی ، کارت نظام وظیفه(جهت آقایان)، تاییدیه سهمیه و مدرکی دال بر فراغت از تحصیل مقطع قبلی را در سامانه درج و در نهایت ثبت نهایی نموده تا درخواست شما برای کارشناسان اداره تحصیلات تکمیلی قابل رویت شود.

نکته مهم:جهت مشاهده درخواست شما می بایددر قسمت" گردش کار "حتما تب "تایید جهت بررسی" راکلیک کرده تا درخواست شما به کارشناسان اداره کل جهت انجام فرآیند ثبت نام و اعلام شماره دانشجویی فرستاده شود.

مرحله دوم: پذيرفته شدگان مي بايد پس از ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارک از طريق سامانه براي ثبت نام حضوري با در دست داشتن مدارک مشروحه ذيل در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 2و3/8/97 به آدرس مشهد –میدان سعدی- خیابان سناباد- بین سناباد 7 و9- مدیریت امور آموزشی دانشگاه- طبقه پنجم اداره تحصیلات تکمیلی مراجعه  نمایند.

مدارک مورد نياز جهت ثبت نام حضوري :

1-   شش قطعه عکس 4×3 جدید و پشت نویسی شده.

2-   اصل و یک سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

3-     اصل و تصویر از پشت و روی کارت پایان خدمت، معافیت از خدمت برای آقایان .

4-   ارائه اصل و تصویر آخرین حکم کارگزینی به همراه موافقت نامه بدون قید و شرط برای تحصیل از بالاترین مقام مسئول محل خدمت برای ثبت نام و ادامه تحصیل برای مستخدمین سازمانها نهادها دولتی و غیر دولتی.

5-   اصل وتصویر دانشنامه و یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل در مقطع قبلي باشد .

6-   گواهی عدم بدهی به صندوق های رفاه دانشجویان وزارت متبوع.(فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد نیازی به ارائه گواهی مذکور ندارند.)

شایان ذکر است از پذیرفته شدگانی که کلیه مدارک فوق الذکر را در هنگام ثبت نام حضوری ارائه ننمایند ثبت نام نخواهد شد و عواقب ناشی از آن به عهده خود فرد می باشد.