ثبت نام از آزمون پذيرش دستيار تخصصي دندانپزشکي سال تحصيلي 98-97

بسمه تعالي

اطلاعيه اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد

در خصوص ثبت نام از سی و دومین دوره آزمون پذيرش دستيار تخصصي دندانپزشکي سال تحصيلي 98-97

باسلام و عرض تبريک به مناسبت موفقيت و ورود شما به سنگر مقدس دانشگاه ، به اطلاع  مي رساند؛‌اين اداره کل افتخار دارد در راستاي طرح تکريم ارباب رجوع و رضايت شما پذيرفته شدگان عزيز ثبت نام اوليه خود را از طريق سامانه رايانه اي اين دانشگاه انجام دهید.

تذکر مهم:

عدم ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم شروع به آموزش در زمان های اعلام شده و نیز اعلام انصراف پس از شروع به آموزش به منزله انصراف قطعی فرد پذیرفته شده محسوب شده و این گروه از پذیرفته شدگان مجاز به شرکت در آزمون پذیرش دستیار ،دوره سی و سوم  نمی باشند.

پذيرفته شدگان  محترم، براي ثبت نام، مراحل ذيل را به ترتيب انجام دهيد:

مرحله اول: کلیه پذیرفته شدگان موظفند به سایت دفتر امور حقوقی دانشگاه به آدرس http://lawoffice.mums.ac.ir   مراجعه نموده وپس ازانتخاب نوع تعهدوچاپ آن،حضوراًبه همراه مدارک مربوطه به یکی ازدفاتراسنادرسمی درسراسرکشورمراجعه نمايید. سپس اصل سند تعهد را به دفتر امور حقوقی دانشگاه واقع در بلوار شهید فکوری- روبروی فکوری 94-  شهرک دانش و سلامت- دفتر امورحقوقی تحویل نمایند و نامه تاییدیه آن را به این مدیریت ارائه نمایند. شماره تماس دفتر امور حقوقی دانشگاه   80-  38794973 می باشد.

کليه پذيرفته شدگان آزمون مذکور موظفند ثبت نام اوليه را به صورت اينترنتي طبق راهنماي ثبت نام از طريق تکميل دقيق فرم هاي ثبت نامي، گزينش و ارسال مدارک مورد نياز از ساعت   8  صبح تاريخ 28/6/97 لغايت 2/7/97 مراجعه به آدرس  سايت http://ums.mums.ac.ir/stdnew انجام دهند.

مرحله دوم: پذيرفته شدگان مي بايد پس از ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارک از طريق سامانه رايانه اي ، براي ثبت نام حضوري با در دست داشتن مدارک مشروحه ذيل( براساس جدول زمانبندی ذیل) در تاریخ های 2/7/97 و 3/7/97 به آدرس : مشهد- ميدان سعدي – خيابان سناباد – بین سناباد 9 و 7 -اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اداره تحصيلات تکميلي طبقه پنجم مراجعه نمايند.

ضمنا در صورت سئوال با پیش شماره 31409 وداخلی های 233-228-243-248-247-241-249 تماس حاصل فرمایید.

یادآوری مهم:

حضور پذیرفته شده جهت ثبت نام حضوری الزامی می باشد. (خواهشمند است با توجه به محدود بودن فضای فیزیکی محل ثبت نام از حضور همراه جدا خودداری نمایید)

مدارک مورد نياز جهت ثبت نام حضوري :

1- نامه رسمی از دفتر امور حقوقی به همراه تصوير سند تعهد محضري سپرده شده( با توجه به سهميه پذيرش) و ارائه اصل سند تعهد محضري مربوط به همسران خانم هاي متاهل.

بدیهی است این مدیریت از پذیرش افراد بدون نامه رسمی از امور حقوقی دانشگاه معذوراست.

2-  6 قطعه عکس 4*3 جديد پشت نويسي شده.

3- اصل و يک سري تصوير از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملي (پشت و رو) ، کارت پايان خدمت

4- مدرک نشان دهنده وضعیت طرح(براساس مندرجات دفترچه راهنمای آزمون).

تذکر: پذيرفته شدگاني كه ملزم به گذراندن طرح نيروي انساني بوده اند، بايد دوره ي مذكور را تا 31/6/97 به پایان رسانده باشند

5-  گواهي عدم بدهي به صندوق رفاه دانشجويان.(فارغ التحصيلان دانشگاه آزادنيازي به ارائه گواهي مذکور ندارند)

6- ارائه گواهی از سازمان نظام پزشکی مبنی بر لغو پروانه مطب یا عدم دارا بودن پروانه مطب(برابر بند 1 مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه مورخ 15/4/93 ثبت نام از پذیرفته شدگان منوط به ارائه گواهی مذکور می باشد)

8- گواهی اشتغال به کار در حال حاضر، ویژه ی استفاده کنندگان از سهمیه استانی(براساس مندرجات دفترچه ی راهنما)

9-گواهي مبني بر فراغت از تحصيل حداکثرتا تاريخ 31/6/97 براي دانشجوياني که با استفاده از رتبه هاي  برتر،‌استعدادهاي درخشان و قانون تسهيل ازدواج جوانان پذيرفته شده اند .

10-  ارائه موافقت نامه بدون قيد و شرط براي ثبت نام و ادامه تحصيل جهت پذيرفته شدگان مستخدم نهادها، سازمان هاي دولتي و غير دولتي و همچنين ارائه حکم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق از بدو تحصيل تا پايان دوره آموزشي.

11- ارائه اصل حکم کارگزینی با مهر  امضاء جهت کارکنان رسمی و رسمی آزمایشی دولت

12 -  کارنامه قبولی با ذکر نمره ورتبه دوره دستیاری.

یادآوری مهم: لازم است از فرمهاي ذيل پرینت تهيه نموده و پس از تکميل در موقع ثبت نام ارائه نمايند:

1-     فرم ثبت مشخصات فردی(فرم تکمیل شده اینترنتی).

2-     فرم گزينش

رشته تحصیلی

تاریخ مراجعه حضوری

1