ثبت نام از پذيرفته شدگان چهل و پنجمین دوره آزمون پذيرش دستيار رشته هاي مختلف تخصصي باليني پزشکي سال تحصيلي 98-97

بسمه تعالي

اطلاعيه اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد

باسلام و عرض تبريک به مناسبت موفقيت و ورود شما به سنگر مقدس دانشگاه ، به اطلاع مي رساند؛‌اين اداره کل افتخار دارد در راستاي طرح تکريم ارباب رجوع و رضايت شما پذيرفته شدگان عزيز ثبت نام اوليه خود را از طريق سامانه رايانه اي اين دانشگاه انجام دهید.

تذکر مهم:

عدم ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم شروع به آموزش در زمان های اعلام شده و نیز اعلام انصراف پس از شروع به آموزش به منزله انصراف قطعی فرد پذیرفته شده محسوب شده و این گروه از پذیرفته شدگان مجاز به شرکت در آزمون پذیرش دستیار ،دوره چهل و ششم نمی باشند.

کليه پذيرفته شدگان آزمون تخصصی بالینی موظفند ثبت نام اوليه را به صورت اينترنتي طبق راهنماي ثبت نام از طريق تکميل دقيق فرم هاي ثبت نامي، گزينش و ارسال مدارک مورد نياز از تاريخ 13/6/97 لغايت 16/6/97 با مراجعه به آدرس  سايت http://ums.mums.ac.ir/stdnew انجام دهند.

پذيرفته شدگان مي بايد پس از ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارک از طريق سامانه ، براي ثبت نام حضوري با در دست داشتن مدارک مشروحه ذيل طبق جدول زمان بندی به  آدرس : مشهد- ميدان سعدي – خيابان سناباد – بین سناباد 7 و 9 اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اداره تحصيلات تکميلي مراجعه نمايند. ضمناً در صورت داشتن سئوال با پیش شماره 31409 وداخلی های 233-228-243-248-247-241-249 تماس حاصل نمايند.

پذیرفته شدگان موظفند جهت سپردن تعهد محضری به سایت دفتر امور حقوقی دانشگاه به آدرس http://Lawoffice.mums.ac.ir مراجعه نموده وپس ازانتخاب فرم تعهد (با توجه به نوع سهمیه) وچاپ آن،حضوراًبه همراه مدارک مربوطه به یکی ازدفاتراسنادرسمی درسراسرکشورمراجعه نمايید. سپس اصل سند تعهد را به دفتر امور حقوقی دانشگاه واقع در بلوار شهید فکوری- روبروی فکوری 94-  شهرک دانش و سلامت- دفتر امورحقوقی تحویل نمایند و نامه تاییدیه آن را به این مدیریت ارائه نمایند. شماره تماس دفتر امور حقوقی دانشگاه  80-  38794973    می باشد.

مدارک مورد نياز جهت ثبت نام حضوري :

یادآوری مهم:

حضور پذیرفته شده جهت ثبت نام حضوری الزامی می باشد. (با توجه به محدودیت فضای اداری امکان حضور همراهان وجود ندارد )

1-نامه رسمی از دفتر امور حقوقی به همراه تصوير سند تعهد محضري سپرده شده( با توجه به سهميه پذيرش).بدیهی است این مدیریت از پذیرش افراد بدون نامه رسمی و تصویر خوانای سند تعهد از آن دفتر معذوراست.

2- 6 قطعه عکس 4*3 جديد پشت نويسي شده.

3- اصل و یک سري تصوير از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملي (پشت و رو) ،(کارت پايان خدمت يا معافيت از خدمت نظام وظيفه به صورت  کارت هوشمند یا گواهی تعویض از مرکز پلیس+10 و در صورت داشتن کارت قدیمی )

4-اصل و تصویر‌پايان طرح يا معافيت از طرح.

5- ارائه گواهی از سازمان نظام پزشکی مبنی بر لغو پروانه مطب(برابر بند 1 مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه مورخ 15/4/93 ثبت نام از پذیرفته شدگان منوط به ارائه گواهی می باشد)ارائه گواهی مذکور برای کلیه پذیرفته شدگان الزامی است.

6.- گواهي عدم بدهي به صندوق رفاه دانشجويان وزارت متبوع(فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي از ارائه مدرک مذکور معاف مي باشند.)

7- ارائه اصل مدارک لازم براي استفاده کنندگان از سهميه رزمندگان و ايثارگران،‌ سهميه مناطق محروم، بورسيه نيروهاي مسلح و اتباع غير ايراني.

8- موافقت نامه بدون قيد و شرط در خصوص ثبت نام و ادامه تحصيل از بالاترين مقام مسئول اجرايي ذيربط در استان مربوطه براي مستخدمين رسمي و پيماني دانشگاه هاي علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني يا وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادها.

9-     ارائه حکم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگان که در استخدام رسمي، پيماني    وزارتخانه ها، سازمانها، نهادها و... مي باشند.( بديهي است تاريخ اجراي حکم مي بايست از تاريخ شروع دوره دستياري باشد.)

10- ارائه اصل حکم کارگزینی با مهر  امضاء جهت کارکنان رسمی و رسمی آزمایشی دولت

11- کارنامه قبولی با ذکر نمره و رتبه .

12-  ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا تاریخ 31/6/97برای دانشجویان سال آخر.

یادآوری مهم:

لازم است از فرمهاي ثبت اطلاعات وفرم گزینش پرینت تهیه نموده و پس ازتکمیل فرم گزینش والصاق دوقطعه عکس به همراه کپی موقع ثبت نام ارائه گردد.

جدول زمانبندی ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان چهلو پنجمین آزمون پذیرش دستیار رشته های تخصصی بالینی

تاریخ مراجعه

رشته های تحصیلی

زمان مراجعه

17/6/97

ارولوژی-بیماریهای مغز و اعصاب- بیماریهای عفونی و گرمسیری

آسیب شناسی-طب کار- گوش و حلق و بینی

18/6/97

رادیولوژی-ارتوپدی

19/6/97

پزشکی خانواده- طب اورژانس- پوست- بیماریهای قلب و عروق

20/6/97

بیماریهای داخلی-رادیوانکولوژی- کودکان

21/6/97

بیهوشی – جراحی عمومی-پزشکی هسته ای

22/6/97

جراحی مغز و اعصاب- چشم پزشکی

8 لغایت 12

شایان ذکر است پایان مراحل ثبت نام در اداره کل امور آموزشی و دانشکده پزشکی پنجشنبه 22/6/97 می باشد و پس از تاریخ مذکور پذیرفته شده منصرف از تحصیل تلقی می شود. شروع کارگاه های آموزشی در دانشکده پزشکی از تاریخ 24/6/97 می باشد.شرکت در کارگاه های آموزشی دانشکده پزشکی جهت شروع دوره دستیاری الزامی است.