بیش از ۱۳ هزار نفر زیر پوشش دوره های آموزش مداوم قرار گرفتند

آخرین به روز رسانی دوشنبه, 14 آبان 1397 09:21
بازدید: 61

رییس اداره آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:" در نیمه نخست سال جاری بیش از ۱۳ هزار نفر زیر پوشش دوره های آموزش مداوم در قالب ۴۳۶ برنامه حضوری قرار گرفتند".

دکتر محمد جواد دهقان نیری در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه برنامه آموزش مداوم جامعه پزشکی، به منظور تامین و ارتقا سلامت مردم و رسالت به روز نگهداشتن اطلاعات علمی و دانش فنی دانش آموختگان رشته های مختلف پزشکی اجرا می شود خاطر نشان کرد: "انواع برنامه های آموزش مداوم در قالب برنامه های حضوری(همایش، سمینار، سمپوزیوم،کنفرانس یک روزه، مدون،کارگاه و کنفرانس های ادواری و دوره های کوتاه مهارتی حرفه ای) برای گروه های هدف برگزار می شود".

وی بیان داشت:"بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی ۱۳۷۵تمام دانش آموختگان رشته های پزشکی،پیراپزشکی و حرفه های وابسته در مقاطع کارشناسی و بالاتر مشمول قانون آموزش مداوم بوده بایستی در هر سال حداقل ۱۵ امتیاز و در یک دوره پنجساله ۱۲۵ امتیاز کسب کنند".

رییس اداره آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: "اعضای جامعه پزشکی می توانند حداکثر ۴۰درصد از امتیاز موظف را از برنامه های غیر حضوری کسب کنند و بایستی حداقل ۲۰امتیاز پنجساله خود را از برنامه های غیر همایش سمینار، سمپوزیوم،کنفرانس کسب نمایند".

رییس اداره آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در همین راستا،۵۴۱ گواهی نهایی نیز به افراد شرکت کننده در ۶ماه اول سال جاری اعطا شده است.

وی گفت:" از ابتدای امسال تا کنون ۱۰ برنامه مجازی در دانشگاه تولید و حدود ۹ هزار نفر در این دوره ها شرکت کرده اند".