پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

آخرین به روز رسانی یکشنبه, 01 مهر 1397 09:09
بازدید: 133

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی آغاز سال تحصیلی را به دانشگاهیان، دانشجویان و دانش‌آموختگان مسیر علم و دانش تبریک گفت.

به گزارش وب دا، در متن پیام دکتر دارابی آمده است:

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو  و تلاش دانشجویان و صاحبان علم و کمال، ورق میخورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند. همانگونه که فروردین نوید بخش حیات  مجدد طبیعت است، مهر ماه یادآور شور و شعف و جوشش و کوشش آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است.

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه ی دانشگاهیان ارجمند، تلاشگران عرصه ی علم و دانش به ویژه دانشجویان ورودی جدید که به تازگی به خانواده ی دانشگاه پیوسته اند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) درسال تحصیلی جدید ، شاهد موفقیت ،توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی و فرهنگی باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تقارن مبارک مطلع مهر و آغاز هفته دفاع مقدس که یاد آور خلق حماسه بزرگ مردانی ازخیل معلمان و شاگردان مکتب ایثار و شهادت است با تجدید میثاقی مجدد با آرمان های امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس و پاسداشت ارزش های با شکوه انقلاب مقدس اسلامی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، و اهداف دولت تدبیر و امید، برای سیاست های وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تلاش کنیم تا آرمان های بلند انقلاب اسلامی را با همکاری و همیاری شما جامعه دانشگاهی در محیط مقدس علم و دانش در مسیر رونق و شکوفایی چرخه های تولید علم و دانش و ایجاد دانشگاه تمدن ساز با شتاب بیشتری حرکت کرده و در پرتو سیاست ها و برنامه های دولت اعتدال و تدبیر، آینده ای  روشن محقق سازیم.

ضمن آرزوی موفقیت و بهروزی از درگاه یگانه سبحان برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید، امیدوارم مدیران، اساتید و کارکنان ارجمند پرتلاش و متعهد دانشگاه در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی به دانشجویان عزیز موفق باشند.