اطلاعیه ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون علمی پذیرش دستیار فلوشیپ در دوره های تکمیلی تخصصی اردیبهشت ماه 97

آخرین به روز رسانی یکشنبه, 10 تیر 1397 05:42
بازدید: 403

اطلاعيه اداره امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در خصوص ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون علمی پذیرش دستیار فلوشیپ در دوره های تکمیلی تخصصی           (اردیبهشت ماه 97)

با عرض سلام و تبریک به مناسبت موفقیت و ورود شما به سنگر مقدس دانشگاه، به اطلاع می رساند:

• ·         کليه پذيرفته شدگان آزمون دوره تکمیلی تخصصی(فلوشیپ) موظفند ثبت نام اوليه را به صورت اينترنتي طبق راهنماي ثبت نام از طريق تکميل دقيق فرم هاي ثبت نامي و ارسال مدارک مورد نياز از تاريخ 15/5/97 لغايت 97/5/31 با مراجعه به آدرس  سايت http://ums.mums.ac.ir/stdnew  انجام دهند.
  • ·         پذيرفته شدگان مي بايد پس از ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارک از طريق سامانه رايانه اي ، براي ثبت نام حضوري با در دست داشتن مدارک مشروحه ذيل حداکثر تا پايان وقت اداري مورخ 97/6/15 به آدرس :

مشهد- ميدان سعدي خيابان سناباد جنب سناباد 7-اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اداره تحصيلات تکميلي مراجعه نمايند. ضمناً در صورت داشتن سئوال با تلفن 31409248-31409247-31409243-31409232-31409233-31409241- 31409228 تماس حاصل نمايند.

شایان ذکر است در صورت تغییر مکان ثبت نام مراتب متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

یادآوری مهم:

عدم ثبت نام اینترنتی و عدم مراجعه جهت ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان در فرصت تعیین شده  به منزله انصراف از تحصیل تلقی شده و هیچگونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

شایان ذکر است تاریخ شروع دوره آموزشی مذکور 97/7/1 می باشد

1-   شش قطعه عکس جديد 4×3   با ذکر مشخصات شناسنامه اي در پشت آن

2-   اصل شناسنامه وتصوير از تمام صفحات (دو سري کامل)

3-   اصل کارت ملي ويک برگ تصوير پشت روي آن

4-   تصوير مدرک دانشنامه تخصصي رشته پيش نياز ويا گواهي قبولي در امتحان دانشنامه تخصصي از دانشگاهها يا مراکز مورد تائيد وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکي

5-   ارائه گواهی از سازمان نظام پزشکی مبنی بر لغو پروانه مطبو یا نداشتن پروانه مطب(برابر بند 1 مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه مورخ 93/4/15 ثبت نام از پذیرفته شدگان منوط به ارائه گواهی می باشد)

6-   اصل کارت پايان خدمت يا معافيت دائم کفالت و تصوير پشت و روي آن (براي آقايان) يا گواهي نداشتن منع قانوني ادامه تحصيل از نظر اداره نظام وظيفه براي مشمولان ماده يک قانون نحوه تامين اعضاء هيات علمي.

• ·         مشمولان مذکور برابر بند 13/2 تعهدات دوره های فلوشیپ موظف به سپردن تعهد به میزان دو برابر مدت آموزش به وزارت متبوع می باشند.

7-   ارائه گواهي پايان خدمات لايحه طرح نيروي انساني و ضريب k يا گواهي عدم منع شروع و ادامه تحصيل در رشته ياد شده از مرکز نظارت و اعتبار بخشي امور درمان معاونت درمان یا امور هیات علمی (مخصوص اعضا محترم هیات علمی)وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي .

• ·         توجه مهم: ارائه این گواهی از سوی معاونت درمان و معاونت آموزشی دانشگاه ها مورد پذیرش نمی باشد.

8-   ارائه حکم استادياري رسمي (قطعي يا آزمايشي ) واعلام نياز دانشگاه محل خدمت (براي متقاضيان عضو هيات علمي دانشگاهها ي علوم پزشکي کشور)

9-   ارائه حکم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق و ارائه موافقت نامه با ثبت نام و ادامه تحصيل (براي شاغلين به خدمت در يکي از وزارتخانه ها- سازمانها ونهادها از سازمان ذيربط)

*برابر بند 13/1مقررات مذکور شاغلین یاد شده ملزم به سپردن تعهد به محل استخدام خود هستند و سازمان مربوط موظف به پرداخت کلیه هزینه های تحصیلی، برابر ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این دانشگاه می باشد.

* توجه: برابر بندهاي 5 /4 و 4/6 آيين نامه دوره هاي مذکور نداشتن نقص عضو موثر حرفه اي بر حسب رشته پيش نياز و عدم اشتغال به تحصيل در يکي از رشته هاي فوق تخصصي پزشکي و دوره هاي تکميلي تخصصي (فلوشيپ) و(Ph.D) الزامي است.

ضمناً برابر ماده 13 تعهدات آيين نامه دوره هاي فلوشيپ مستخدمين رسمي دانشگاه هاي علوم پزشکي ملزم به سپردن تعهد محضري به ميزان سه برابر مدت آموزش به محل استخدام مي باشند و دانشگاه محل استخدام موظف به پرداخت 50% کليه هزينه هاي تحصيلي برابر ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي به دانشگاه محل تحصيل مي باشد.

9-داوطلبان آزاد با پرداخت شهريه و کليه هزينه هاي تحصيلي برابر ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي به دانشگاه محل تحصيل در دوره هاي تکميلي تخصصي به تحصيل  مي پردازند و نیازی به سپردن تعهد محضری ندارند. براساس بند 13/4 مقررات دوره مذکور ميزان شهريه داوطلبان آزاد بر اساس مصوبه هيات امناء دانشگاه دریافت می شود.

ضمنا اسامی پذیرفته شدگان دوره یادشده به شرح جدول ذیل می باشد.

نام رشته فلوشیپ

سهمیه پذیرش