یازدهمین جشنواره شهيد مطهري با معرفي و تقدير از ۳۳ فرايند برتر آموزشي به پايان رسيد

آخرین به روز رسانی شنبه, 22 ارديبهشت 1397 05:42
بازدید: 69

يازدهمين جشنواره آموزشي شهيد مطهري با تقدير از ۳۳ فرايند برتر آموزشي (۱۸ فرايند برتر از دانشگاه علوم پزشكي مشهد و ۱۵ فرايند برتر كلان منطقه ۹ آمايشي) به كار خود پايان داد.

به گزارش وب دا؛ شب گذشته در تالار ابن سیناي دانشگاه علوم پزشكي مشهد جمع كثيري از برترين هاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد و كلان منطقه ۹ آمايشي گرد هم جمع آمدند تا در پايان هفته آموزش از برترين هاي آموزشي تقدير به عمل آيد.

اين مراسم با حضور دكتر گلمكاني؛ مسئول ستاد تحول سلامت كلان منطقه ۹ آمايشي كشور از  وزارت بهداشت، دكتر سيد علي حسيني؛ رئيس مركز امور هيات علمي وزارت بهداشت و نماينده وزارت بهداشت در دبيرخانه تحول آموزش منطقه ۹ آمايشي كشور، دكتر محمد رضا دارابي؛ رییس دانشگاه علوم پزشكي مشهد، معاونين، اساتيد، اعضاي هيات علمي و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي مشهد و كلان منطقه ۹ آمايشي برگزار شد.

گفتني است در انتهاي اين مراسم از ۴۱ استاد ارتقا يافته به مراحل استادي و دانشياري، ۲۵ استاد بازنشسته، ۳۳ فرايند آموزشي برتر دانشگاهي و كلان منطقه ۹ آمايشي با اهداي لوح تقدير و تنديس جشنواره تقدير به عمل آمد.

همچنين در اين مراسم از خانواده مرحوم دكتر محمودي به عنوان يادمان استاد تقدير به عمل آمد .