ارائه بورس رایگان تحصیلی به دانشجویان منتخب در کنگره بین المللی التهاب سیستم عصبی

آخرین به روز رسانی سه شنبه, 28 فروردين 1397 03:52
بازدید: 58

رییس همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی و فستیوال دانشجویی علوم اعصاب از ارائه بورس رایگان تحصیلی به دانشجویان منتخب در این کنگره خبر داد.

به گزارش وب دا، پروفسور علی گرجی در نشست خبری همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی و فستیوال دانشجویی علوم اعصاب اظهار داشت: در این کنگره به شش نفر از دانشجویانی که بهترین گزارش و پوستر را ارایه  نمایند دوره های سه تا شش ماهه تحقیقاتی و آموزشی از طریق دانشگاه مونستر آلمان اختصاص  می یابد.

رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: هیات ژوری که این افراد را انتخاب می کنند از متخصصین آلمانی و ایرانی هستند و بورسیه های دانشگاه مونستر علاوه بر هزینه بورسیه های  دانشجویی  (گرنت های  تحقیقاتی) شامل  ایاب و ذهاب مهمانان  و  اساتید ، ویزای سخنرانان خارجی نیز می باشد.

دکتر گرجی با بیان اینکه علوم اعصاب یکی از علوم استراتژیک در یک دهه اخیر به شمار می رود اظهار داشت: این علم نه تنها در زمینه ارائه راهکارهای درمانی بیماران اعصاب تلاش می کند بلکه راهکارهایی نیز در حوزه های اقتصادی و اجتماعی نیز ارائه می دهد.

وی خاطر نشان کرد: برخی از بیماری های علوم اعصاب درمان ندارند که با ارائه روش های نوین می توان این بیماری های را مهار و کنترل نمود که این امر نقش موثری در بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی بیمار خواهد داشت.

رییس همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی و فستیوال دانشجویی علوم اعصاب خاطر نشان کرد: خوشبختانه با حمایت های مناسبی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفت دپارتمان علوم اعصاب در دانشکده پزشکی راه اندازی شده است و تا کنون فعالیت های علمی و کلینیکی موثری در این مرکز به اجرا در آمده است.

دکتر گرجی با اشاره به برگزاری کنگره بین المللی التهاب سیستم عصبی اظهار داشت: این کنگره با همکاری دانشگاه های مونستر آلمان و بریتیش کلمبیا کانادا برگزار می شود و در این کنگره تلاش می شود جایگاه علمی علوم اعصاب ایران در منطقه و جهان ارتقاء یابد.

گفتنی است: دومین همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی و دومین فستیوال دانشجویی علوم اعصاب ۲۸ الی ۳۰ فروردین، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.