اطلاعیه: ثبت نام دوره‌های دوم آموزشی زبان انگلیسی (EDC، کالج زبان دانشگاه فردوسی)

عضو محترم هیات علمی دانشگاه

احتراماَ به اطلاع می رساند با توجه به تفاهم­نامه انعقاد­شده با دانشگاه فردوسی مشهد، دوره­های آموزشی زبان انگلیسی ویژه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور اعضای هیات علمی و مدرسین گروه زبان و کالج زبان دانشگاه فردوسی برگزار می­گردد. این دوره ها در قالب یک بسته آموزشی ویژه متشکل از 6دوره برگزار خواهد شد.

عنوان دوره

تعداد جلسات

Academic Correspondence(مکاتبات آکادمیک)

13

Academic Presentation Skills

17

Academic Writing1 (Essay Writing)

18

Academic Writing2 (Writing Research Papers)

17

Free Discussion

9

Situational Conversation(مکالمه کاربردی)

15

اساتیدی که تمایل به شرکت در این دوره ها را دارند می توانند از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

-به دلیل ظرفیت محدود کلاسها، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام نمایند.

-اعطای گواهی بعد از اتمام دوره توسط کالج دانشگاه فردوسی و با همکاری EDC

- تا کنون دو جلسه از دورههای Academic Presentation Skills  و  Academic Writing 1 (Essay Writing)نیز برگزار شده است ولی ثبت نام همچنان ادامه دارد.

- شماره تماس جهت اطلاعات بیشتر: 38461816 خانم حسین زاده  و یا 38420305 خانم پور اسماعیل

ایمیل:  MUMSEDC [@] MUMS.AC.IR