ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی 97-96

بسمه تعالي

باسلام و عرض تبريک به مناسبت موفقيت و ورود شما به سنگر مقدس دانشگاه ، به اطلاع  مي رساند؛‌اينامدیریت افتخار دارد برای رضايت شما پذيرفته شدگان عزيز ثبت نام اوليه را از طريق سامانه رايانه اي انجام دهد.

یادآوری مهم:

كساني كه سال 96 در آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي شركت نموده و دردانشگاهها و مراکزی که تحصيل در آنها رایگان است، پذيرفته شده اند،اگربرای ثبت نام  مراجعه نکنند یا پس از ثبت نام  در دانشگاه از ادامه تحصیل  انصراف دهند، مجاز به شرکت در آزمون سال 97 نمی باشند. بدیهی است این قانون شامل دانشجویان شهریه پرداز نمی شود.

پذيرفته شدگان  محترم، براي ثبت نام، مراحل ذيل را به ترتيب انجام دهيد:

مرحله اول : از ساعت 13 روز پنج شنبه مورخ  6/7/96لغایت 11/7/96 با مراجعه به آدرس سایت http://ums.mums.ac.ir/stdnew   مراجعه و فرمهای ثبت نامی را به طور دقیق پر کنند. عدم ثبت نام اینترنتی در بازه قید شده به منزله انصراف از تحصیل می باشد.

مرحله دوم:  پس از ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارک از طريق سامانه رايانه اي ، باید براي ثبت نام حضوري با در دست داشتن مدارک ذيل) از تاریخ 12/7/96 لغایت 17/7/96 طبق جدول زمان بندی به آدرس : مشهد- ميدان سعدي – خيابان سناباد – بین سناباد 9 و 7 -اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اداره تحصيلات تکميلي طبقه پنجم مراجعه نمايند. ضمناً در صورت داشتن سئوال با تلفن 4-38421023-051 داخلی های 248-247-243-232-241-228-233 تماس بگیرید.

الف : مداركي كه بايد توسط پذيرفته شدگان سهيمه آزاد  ارائه شود :

1- 6 قطعه عكس 4*3 پشت نويسي شده.

2-اصل و دو سري كپي از تمام صفحات شناسنامه  و کارت ملي(پشت و رو)

3-اصل وكپي دانشنامه كارشناسی يا مدركي كه نشان دهنده فراغت ازتحصيل باشد . شایان ذكر است که دانشجويان ترم­آخر می باید تا تاريخ 31/6/96  فارغ التحصيل شوند.

تبصره : در صورت عدم فراغت از تحصيل مسئوليت عواقب بعدي به عهده دانشجو خواهد بود. "افراد مذکور مشمول محرومیت یکساله خواهند شد" درصورت وجود اين موارد ،‌ از ثبت نام فرد جلوگيري بعمل آمده و مراتب به مركزسنجش اعلام  می شود.

4- اصل و كپي كارت پايان­خدمت يا معافيت دائم (پشت و رو)يا مدركي كه نشان دهنده وضعيت نظام وظيفه آقايان مي­باشد.

5-اصل و كپي گواهي پايان يا معافيت از طرح براي فارغ التحصيلان رشته هاي پزشکی ، دندانپزشکی،داروسازی

6-اصل و کپی گواهی پایان طرح یا معافیت از طرح براي فارغ التحصيلان رشته هاي ، پرستاري ، اتاق عمل ، هوشبري ، راديولوژي ، علوم آزمايشگاهي ، فوريتهاي پزشكي ، پرستاري دندانپزشكي و بهداشت دهان  .

دانش آموختگان به جز سهمیه استعدادهای درخشان به شرح زیر ملزم به ارائه پایان و یامعافیت از طرح می باشند:

الف: افرادی که قبل از تاریخ 1/11/94 فارغ التحصیل شده اند.

ب: افرادی که بعد از تاریخ 1/11/94 فارغ التحصیل شده و در آزمون سال 95 شرکت نموده اند.

ج اتباع خارجی دارای شناسنامه ایرانی در زمان فارغ التحصیلی

7- مدرک نشان دهنده 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی حداقل تا تاریخ 31/6/96 برای رشته های  پرستاری مراقبتهای ویژه ،پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان ، پرستاری اورژانس ، تکنولوژی گردش خون

یادآورمی شود ؛ بر اساس مصوبات شوراي عالي برنامه  ریزی علوم پزشکی ، دارا بودن  حداقل 2 سال سابقه کار بالینی با مدارک کارشناسی برای کلیه داوطلبان متقاضی رشته های پرستاری مراقبتهای ویژه، پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان،  پرستاری اورژانس، تکنولوژی گردش خون ضروری می باشد.

8- گواهي عدم بدهي به صندوق هاي رفاه دانشجويان وزارت متبوع.

9-موافقت نامه بدون قيد وشرط از بالاترين مقام مسئول سازمان جهت ثبت نام و ادامه تحصيل در هنگام ثبت نام برای کارکنان دولت و موسسات وابسته.

10-ارائه آخرين حکم استخدامي جهت کارکنان .

ب : مدارك مورد نياز براي سهميه رزمندگان

1   - كليه مدارك مورد نياز در بند الف

2- اصل وكپي مدارك نشان دهنده وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهميه رزمندگان

به استناد نامه شماره 2537/500/د مورخ 26/6/96 معاون محترم آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت متبوع شهریه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد پردیس خودگردان سال تحصیلی 97-96 ،سالانه  صدو پنجاه و چهار میلیون و هفتصد و هفتاد هزار ریال می باشدو حداکثر تا ده درصد قابل افزایش می باشد.

ج : مدارك مورد نياز براي پذيرفته شدگان استعدادهاي درخشان با آزمون ورودي و بدون آزمون

1-       كليه مدارك مورد نياز در بند الف.

2-     نامه تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل مبنی بر کسب رتبه برتر بر اساس آئین نامه "تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر تحصیلی مصوب 21/10/89"

** اتباع خارجی پذیرفته شده -که دارای شناسنامه ایرانی نمی باشند.-موظف به پرداخت شهریه و سپردن تعهد محضری می باشند.برای این امر ابتدا به دفتر امور حقوقی دانشگاه به آدرس بلوارشهید فکوری، روبروی فکوری 94 شهرک دانش و سلامت دفتر امور حقوقی مراجعه و پس از دریافت معرفی با در دست داشتن مدارک مورد نیاز برای ثبت نام مراجعه شود.

یادآوری مهم: لازم است از فرمهاي ذيل پرینت تهيه نموده و پس از تکميل در موقع ثبت نام ارائه نمايند:

1-            فرم چاپ اطلاعات. چاپ فرم از پرتال ثبت نام اینترنتی و ارائه به کارشناس در هنگام ثبت نام

2-     فرم گزينش (دانلود و پرینت) و تکمیل آن و ارائه به کارشناس مربوط

3-     فرم تعهد شماره 1 پرینت و تکمیل و ارائه به کارشناس

4-     فرم تعهد شماره 2(پذیرفته شدگان پردیس نیاز به تکمیل فرم مذکور ندارند)

5-     فرم  مربوط به اتباع بیگانه

نکته مهم:

تصمیم گیری در خصوص امور رفاهی و خوابگاه از اختیارات این مدیریت نیست.

تاریخ مراجعه ثبت نام حضری پذیرفته شدگان

تاریخ مراجعه

رشته تحصیلی

12/7/96