بسمه تعالي

اطلاعيه اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد

قابل توجه  ثبت نام از پذيرفته شدگان چهل و چهارمین دوره آزمون پذيرش دستيار رشته هاي مختلف تخصصي باليني پزشکي سال تحصيلي 97-96

باسلام و عرض تبريک به مناسبت موفقيت و ورود شما به سنگر مقدس دانشگاه ، به اطلاع  مي رساند؛‌اين اداره کل افتخار دارد در راستاي طرح تکريم ارباب رجوع و رضايت شما پذيرفته شدگان عزيز ثبت نام اوليه خود را از طريق سامانه رايانه اي اين دانشگاه انجام دهید.

تذکر مهم:

عدم ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم شروع به آموزش در زمان های اعلام شده و نیز اعلام انصراف پس از شروع به آموزش به منزله انصراف قطعی فرد پذیرفته شده محسوب شده و این گروه از پذیرفته شدگان مجاز به شرکت در آزمون پذیرش دستیار ،دوره چهل و پنجمین نمی باشند.

پذيرفته شدگان  محترم، براي ثبت نام، مراحل ذيل را به ترتيب انجام دهيد:

مرحله اول : کليه پذيرفته شدگان چهل و چهارمین دوره آزمون پذيرش دستيار تخصصي موظفند ثبت نام اوليه را به صورت اينترنتي با مراجعه به آدرس http://ums.mums.ac.ir/stdnew طبق راهنماي ثبت نام از طريق تکميل دقيق فرم هاي ثبت نامي، گزينش و ارسال مدارک مورد نياز از مورخ 7/6/96 لغایت 14/6/96 انجام دهند.

همزمان با ثبت نام اینترنتی با مراجعه به نشانی الکترونیکی http://lawoffice.mums.ac.ir فرم تعهد مربوط  (الف، ب، ج، د، ه) را با توجه به مطالب مندرج در فایل راهنما دانلود و چاپ نمايید.

مرحله دوم:  پذيرفته شدگان مي بايد پس از ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارک از طريق سامانه رايانه اي از تاریخ 07/06/96 لغایت 14/06/96، براي ثبت نام حضوري با در دست داشتن مدارک مشروحه ذيل به آدرس: مشهد- ميدان سعدي – خيابان سناباد – بین سناباد 9 و 7 -اداره کل امور آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اداره تحصيلات تکميلي طبقه پنجم مراجعه نمايند. ضمناً در صورت داشتن سئوال با تلفن

4-05138421023تماس حاصل نمایند.

مدارک مورد نياز جهت ثبت نام حضوري :

یادآوری مهم:

حضور پذیرفته شده جهت ثبت نام حضوری الزامی می باشد.

1-نامه رسمی از دفتر امور حقوقی به همراه تصوير سند تعهد محضري سپرده شده( با توجه به سهميه پذيرش). بدیهی است این مدیریت از پذیرش افراد بدون نامه رسمی و تصویر خوانای سند تعهد از آن دفتر معذوراست.

2-     6 قطعه عکس 4*3 جديد پشت نويسي شده.

3-     اصل و یک سري تصوير از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملي (پشت و رو) ،(کارت پايان خدمت يا معافيت از خدمت نظام وظيفه به صورت  کارت هوشمند یا گواهی تعویض از مرکز پلیس+10 و در صورت داشتن کارت قدیمی )

4-      اصل و تصوير پروانه دائم پزشکي

5- اصل و تصویر‌پايان طرح يا معافيت از طرح.

6-  ارائه گواهی از سازمان نظام پزشکی مبنی بر لغو پروانه مطب(برابر بند 1 مصوبه هیئت رئیسه  دانشگاه مورخ 15/4/93 ثبت نام از پذیرفته شدگان منوط به ارائه گواهی  می باشد)

7-      گواهي عدم بدهي به صندوق رفاه دانشجويان وزارت متبوع(فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي از ارائه مدرک مذکور معاف مي باشند.)

8-      ارائه اصل مدارک لازم براي استفاده کنندگان از سهميه رزمندگان و ايثارگران،‌ سهميه مناطق محروم، بورسيه نيروهاي مسلح و اتباع غير ايراني.

8-      موافقت نامه بدون قيد و شرط در خصوص ثبت نام و ادامه تحصيل از بالاترين مقام مسئول اجرايي ذيربط در استان مربوطه براي مستخدمين رسمي و پيماني دانشگاه هاي علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني يا وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادها.

9-     ارائه حکم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگان که در استخدام رسمي، پيماني    وزارتخانه ها، سازمانها، نهادها و... مي باشند.( بديهي است تاريخ اجراي حکم مي بايست از تاريخ شروع دوره دستياري باشد.)

10- ارائه اصل حکم کارگزینی با مهر  امضاء جهت کارکنان رسمی و رسمی آزمایشی دولت

11-  کارنامه قبولی با ذکر نمره و رتبه .

12-  ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا 31/6/96 برای دانشجویان سال آخر.

یادآوری مهم:

لازم است از فرمهايثبت اطلاعات و فرم گزینش پرینت تهیه نموده و  پس از تکمیل فرم گزینش و الصاق دو قطعه عکس به همراه کپی موقع ثبت نام ارائه گردد.

تصمیم گیری در خصوص امور رفاهی و خوابگاه از اختیارات این مدیریت نیست.